Om Ulrika Beijer

ulrika
började
sjunga
innan
hon
kunde
tala
Hon
är
född
och
uppvuxen
i
en
familj
där
musiken
spelat
en
avgörande
roll.

Från fältartist i Bosnien till dagens uppdrag som sångerska, producent och projektledare i Sverige

Ulrika har en gedigen meritlista bakom sig. Hon har varit körsångerska till Ulf Lundell, The Boppers och Engmans Kapell samt turnerat med Putte Wickman, uppträtt på ”Sound of Music” med Carola Häggkvist och Tommy Körberg, skrivit en låt för Björn Skifs och spelat  en av huvudrollerna i Trollkarlen från Oz-skivan med Tommy Nilsson.

Stor och bred erfarenhet som sångerska

Hon har stor erfarenhet av att sjunga på dop, bröllop, begravningar och andra familjehögtider. Musiken har genomsyrat hennes liv och hon vill dela med sig av glädjen och känslorna som musik väcker till andra människor.

Många olika musikal- och teaterroller

Ulrika har haft roller i musikaler och musikteatrar så som Jesus Christ Superstar i Filadelfiakyrkan i Stockholm, The Sound of Music på Göta Lejon, Den Underbare Trollkarlen från Oz samt SPÖK med Björn Skifs på Göta Salonger.

Ett stort antal egna produktioner

Ulrika har också ansvarat för ett antal egna produktioner som innefattar bland annat Skid-SM 2005 som arrangerades i Hudiksvall och Viva Las Vegas i Hudiksvall. Under ett antal år sändes hennes egna  nöjesprogram på Sveriges Radio där hon agerade  programledare.

Produktioner med Ulrika

Radioprogramledare

P4 Sveriges Radio

Ulrika har varit programledare i P4 Radio Gävleborg och i hennes egna nöjesprogram "Beijer" samt agerat musikalisk ledare för Svensktoppen Nästa för SR Gävleborg.
Projektledare

Fokus Glada Hudik

Ulrika är drivande i projektering och utveckling de evenemang och händelser som skapas under Fokus Glada Hudiks paroll.
Evenemangsutvecklare

Hälsingetidningar AB

När Hudiksvalls Tidning och Ljusnan fyllde 100 år var Ulrika ansvarig producent samt musikaliskt ansvarig för de banketter som stod till grund för firandet av de två tidningarna.
Toastmadame

Kungaparets länsbesök

När kungaparet var på länsbesök i Gävle hade Ulrika rollen som toastmadame på gala middagen.
Producent/speaker/artist

Skid-SM 2005

Skid-SM arrangerades i Hudiksvall år 2005 och Ulrika var både speaker och producent samt artist.
Musikalartist

Musik & Teater

Ulrika har varit med i musikaler så som Jesus Christ Superstar i Filadelfiakyrkan  samt The Sound of Music och SPÖK-musikalen av Björn Skifs, samtliga med spelplats Stockholm. Hon har även gjort en konserturné med Putte Wickman
Musikartist

Fältartistgrupp FN Bosnien

Ulrika ingick i en grupp artister som uppträdde för FN i Bosnien.

Med Ulrika Beijer blir din fest personlig och varm!

Ulrika har speciell fingertoppskänsla för vad som passar i olika situationer. Kanske ska du arrangera en fest och behöver hjälp med planering och underhållning eller du kanske vill ha musikunderhållning i samband med någon högtid som ni firar i familjen. Behöver du en producent, artist, konferencier eller någon som livar upp stämningen på ditt evenemang eller speciella dag? Boka Ulrika till ditt evenemang för att göra din dag så speciell som den ska vara!

Boka Ulrika