Boka Ulrika Beijer

ulrika
har
lång
erfarenhet
som
ARTIST
från
musikalartist
och
fältartist
i
Stockholm
respektive
bosnien
till
dagens
uppdrag
som
sångerska
producent
projektledare
och
speaker

Körledare & Sångcoach

Behöver du någon som leder en kör kortare eller längre tid? Ulrika kan hjälpa dig med allt från att välja lämpliga låtar till att leda arbetet fram till en konsert. Hon spelar piano och är sångcoach. Kanske vill du arrangera ditt eget "Körslaget"? Släpp fantasin lös!

Moderator & Toastmadame

När Gävleborgs regionala företagsinkubator Movexum invigdes var Ulrika moderator under dagen och toastmaster/sångerska under middagen på kvällen. Hon leder även seminarier och företagsevent. Med Ulrika får du en moderator som är glad och skarp när det krävs.

Speaker & Programledare

Ulrika har lång erfarenhet av att agera speaker i både idrottsliga och kulturella sammanhang. Hon har varit publikspeaker under skid-SM och hopptävlingar i Holmenkollen. Som programledare har hon sänt hundratals nöjesprogram i P4 Radio Gävleborg.

Producent & Projektledare

Att planera och sätta samman underhållningen under en företagsgala med personal och inbjudna middagsgäster, och att dessutom synkronisera allt med kökspersonal, talare och andra aktörer, är något som Ulrika har fingertoppskänsla för.

Behöver du en toastmadame, en jazzsångerska eller ett skivbolag?

Allt detta och mycket mer erbjuder Ulrika Beijer. Hon kan hjälpa dig med stämningsfull musik i samband med livets högtider eller hon kan sätta ihop en sprakande show för ditt företag – kort sagt så använder hon sången och musiken för att bygga broar mellan människor få både människor och företag att växa. Låt dig inspireras och boka henne till det just du behöver!

Tack! Jag hör av mig så snart jag kan!

Oj då! Nu gick det inte att skicka...men har du fyllt i alla fält?

Ulrika i media

"Fröken Beijer överträffade sig själv i fredags och tolkade Janis Joplin med en oerhörd säkerhet och skicklighet. Hennes till synes outtömliga glädje på scenen smittar av sig, hennes kärlek till musiken märks från början till slut.”
Arbetarbladet: Gävle
”När Ulrika Beijer äntrar scenen, ja då är det ingen tvekan om vem som äger densamma. Som i Burke & van Heusens vackra ballad "Polkadots & Moonbeams" där Ulrikas sång sänder kårar nerför ryggraden på mig. För att inte tala om den fullständigt hjärteknäckande versionen av Judy Garlands paradnummer ”Over the Rainbow” som också drar ner kvällens varmaste applåd."
Bosse K Pettersson: Hudiksvalls Tidning
"...efter inledningen tonas det ner och blir på några ställen riktigt andnupet gråtmilt, också det på ett bra sätt. Steve Earl- och Johnny Cash-låtarna känns in i benmärgen. Skönt att få personliga och egenadapterade tolkningar, snarare än halvt ihåliga avrivningar av standards. Och så rösten förstås! Ulrika Beijer har en fantastisk röst!”
Stefan Westrin: Gefle Dagblad
"Ulrika har en gedigen meritlista bakom sig; hon har varit körsångerska bakom Ulf Lundell, turnerat med Putte Wickman, uppträtt på ”Sound of Music” med Carola Häggkvist och Tommy Körberg, skrivit en låt för Björn Skifs och spelat  en av huvudrollerna i "Trollkarlen från Oz"-skivan med Tommy Nilsson.”
Marie Salomé Svensson: Mitt i Järfälla